tirsdag 27. januar 2009

Godt nytt år...bedre sent enn aldri!!

Kalenderen viser 29 januar 2009! Tia flyr, 2008 er forbi!
2008, et år fullpakka med opplevelser! Jeg føler at før jeg kan fortsette på denne bloggen, må jeg komme med en oppsummering av 2008! Det er ihvertfall det alle bloggevennene mine har gjort!
Året begynte på den norske skolen i Kenya, og fortsatte i uganda! (jeg skal ikke skrive så mye om Uganda, for det har jeg snakka nok om, men vil dere ha alle detaljene finnes fortsatt kristiniuganda.blogspot.com) I mai forlot jeg afrikas perle, og hadde 6 herlige uker på Hald og Birkeland, før jeg igjen satte kursen mot Uganda, og denne gangen også Tanzania, hvor jeg var med på CHRISC sin fotballturnering: East Africa Cup! E storkoste meg!
Resten av sommeren ble tilbragt på leirer, i brylluper og i sveits, mitt 3. hjemland(eller noe sånn)
I august ble jeg universitetsstudent, seriøse greier... Oslo var byen og solkroken stedet!

Våren 08 opplevde jeg Uganda, høsten 08 var tia for å oppleve Norge! Bergen, Stavern, Tromsø, Finnamark(og alt det innebærer) og Trondheim ble besøkt, og jeg gav meg selv prisen for Årets forurensningssvin! Men spennende var det jo...
Årets siste dag ble brukt som den seg hør og bør: På ski!! Det ble en fantastisk avslutning på et himla bra år!!
(føler denne oppsummeringa høres ut som sånn familiebrev man får til jul, " Ole er blitt stor gutt og vært på sin første tur uten mor og far, mens jeg har har fått mulighet til å se større deler av norge"...skjønner?...menmen, jeg liker sånne brev jeg..)

Men nå er det 2009, og jeg tror 2009 blir bra! Det har ihvertfall begynt bra. Med ski, skøyter, bålturer, familie, venner, Sigrun&Bjarne, Scotland Yard(spillet har fått sin renessanse hos meg), samfunns geografi og oslo!

Jaja, det var det! Fortsettelse følger...en vakker dag!
Ha en herlig dag, et godt nytt år og kos dere i snøen! Vi vet ikke hvor lenge vi har den...

(Hadde egentlig lasta opp en del bilder også, til å kryddre dette innlegget litt...men etter flere forsøk gir jeg opp...bilder er tydeligvis imot meg på denne bloggen, alt bare klikker, jaja, neste gang kanskje...)

4 kommentarer:

Hanne sa...

jej. oppdatering! håper du storkoser deg på tur. det er stille her når du er borte. det skal bli bra å få deg tilbake:)

Anonym sa...

Eg var ingen stor del av år 2008 med andre ord...

Eirik sa...

så fint at Ole blir stor:)

Anonym sa...

hei snuppa!
tenk at eg isje har vært på din blogg før i dag, å det var isje fordi eg isje gadd men eg har isje visst d. gikk tilfeldig inn på afrikabloggene våre å der sto adressen åsså plutseli kom eg på at maggi å lisbeth hadde nevnt noe om at du hadde blogg. koseli, då kan eg følge litt me på deg selv om m isje e samn lenger! e forresten i japan nå, veldig kjekt, men maten kan isje sammenlignes me afrika. (isje folkene heller, men det må du sje sei t noen), alt e superkult altså -isje misforstå men nå e eg jo turist vettu så alt blir veeldi annerledes. ska eg sei deg no fantastisk: Masaba har flytta hjem til bestemoren å e godt i gang med barneskolen! sykt? eg fikk sjokk når kjære tom skreiv email. så nå e det ennå ein grunn til å dra ned i mai..så bilder på eirik sin blogg (sitte på internett for eg orka sje ver me på dagens ekskursjon for eg va så sliten, å imårå ska me t tokyo så eg må lade opp:P) å då savna eg dokker sånn! tenk at eg e så langt fra dokker afrikafolk. hmm,, men husk at du har lovt å komme til bergen nå snart! oj dette blei langt, e det lovt å skrive så langt - føle liksom det må ver ein regel at eg skrive kortere en innlegget ditt - evnt pushe eg deg kansje til å skrive ennå lengre blogginlegg haah, bra det. me snakkis, eg e SÅ gla i deg!